Een mooie uitdaging ... een smakelijk kerstmenu maken dat zoveel mogelijk voldoet aan de richtlijnen voor natuurvoeding ... Een mooie locatie en goed gezelschap zijn natuurlijk een mooi startpunt ... maar dan ... ?
Kerstmenu 2010
Aperitief
Gecarameliseerde noten
Soep
Soep
Romige pastinaaksoep
Voorgerecht
Voorgerecht
Tarte tatin van gekruide pastinaak
Hoofdgerecht (vis)
Hoofdgerecht (vis)
Kabeljauwhaasje op een bedje van witlof
Hoofdgerecht (groenten)
Hoofdgerecht (groenten)
Zoete (gember) aardappelpuree met saté van gemarineerde rode biet
Kaasplankje
Kaasplankje
Met regionale (vooral Zeeuwse) kazen
Toetje
Toetje
Cranberry's op warme rijst (met slagroom)
Koffie met een zelfgemaakte bonbon
Koffie met een zelfgemaakte bonbon
Geen opmerkingen:
Een reactie posten